Lightrail

Binnenstedelijke spoorwerken voor tram, metro en trolleybussen vragen om de combinatie van rail- en civiele kennis. Wij hebben alle kennis in huis.

Binnenstedelijke spoorwerken voor tram, metro en trolleybussen vragen om de combinatie van rail- en civiele kennis. Met onze integrale expertise realiseren we spooraanpassingen, spoorvernieuwing en -uitbreiding en ongelijkvloerse kruisingen in de vorm van onderdoorgangen voor ander verkeer. Ook kunnen we de aanpassing van de onderbouw, het straatwerk en de bouw van perrons voor onze rekening nemen. Dit doen we in opdracht gemeentelijke vervoersbedrijven.

 

Lightrail: fasering en omgevingsmanagement

Naast de technische oplossing hebben we veel aandacht voor fasering en omgvingsmanagement om de hinder voor reizigers en omwonenden tot een minimum te beperken. Dit doen we bijvoorbeeld met slimme fasering en de inzet van prefab oplossingen die de uitvoeringstijd verkorten. En met de Green Silence Wall – ons duurzame geluidscherm van prefab Miscanthusbeton – beperken we in de gebruiksfase de geluidshinder voor de omwonenden.

Dankzij de efficiency van alles in eigen huis en integraal projectmanagement verloopt de realisatie van lightrailprojecten als een soepele trein met uitstekende kostenbeheersing.

Martin Bos

Directeur Rail-Civiel


+31 6 53379445

Onze andere specialismes in Rail-Civiel

Pagina

Heavy rail

Lees meer
Lees meer over Heavy rail

Pagina

Onderdoorgangen

Lees meer
Lees meer over Onderdoorgangen