Bekijk alle artikelen

Strukton Civiel neemt PHS Amsterdam: Vrije Kruising Dijksgracht aan

Ten oosten van Amsterdam Centraal komt een dive under, met twee sporen door het kunstwerk en vier sporen over het kunstwerk heen. Zo kunnen treinen elkaar passeren zonder te wachten. Dit zal onder andere het treinverkeer tussen Amsterdam en Weesp optimaliseren. Aan de zuidzijde van het kunstwerk realiseert Strukton Civiel een park voor openbare doeleinden.

In het Zero-Emissie Bouwplaats-plan is er gekeken naar het totaalplaatje en niet alleen naar de inzet van emissieloos materieel. Strukton Civiel zorgt voor een optimaal gronddepot en voorkomt tussentijdse leegstand van de bouwkeet. Aan het project werkt Strukton Civiel samen met vertrouwde partners binnen én buiten de organisatie.

“Een uitdagende tender met een succesvolle samenwerking als resultaat."

Uit eerdere Tunnel Alliantie-projecten zijn er belangrijke lessons learned  meegenomen. De tenderteamleden communiceerden open met elkaar, vulden elkaar aan, daagden elkaar uit en hielpen elkaar waar nodig. De voorbereidingen voor de realisatie van dit mooie project zijn reeds gestart.

Heeft u vragen over dit project?

Wilko Stadhouder

Tendermanager en projectmanager


+31 6 11640191

Meer lezen over betere bereikbaarheid?

Project

Een betere, duurzamere én veiligere doorstroom rondom Delft en Rijswijk

Lees meer
Lees meer over Een betere, duurzamere én veiligere doorstroom rondom Delft en Rijswijk

Project

Noord/Zuidlijn metrostation Amsterdam CS

Lees meer
Lees meer over Noord/Zuidlijn metrostation Amsterdam CS
Onze verhalen