Bekijk alle artikelen

Renovatie Prinses Beatrixbrug

Strukton Civiel werkt aan de renovatie van de monumentale Prinses Beatrixbrug te Naarden in opdracht van de gemeente Gooise Meren. Een mooi project met als uitdaging het historische karakter van de brug te behouden die klaar is voor de toekomst.

De renovatie is in volle gang en een mooie mijlpaal is bereikt. Het oude val is op 29 maart verwijderd en het nieuwe val is op 19 april succesvol geplaatst. Op dit moment wordt hard gewerkt aan het afmonteren van het nieuwe val, zodat de brug op koningsdag weer beschikbaar is.

Volgende week zal de laatste fase starten. Een speciale steigerconstructie zal opgebouwd worden en de volledige brug (bovenbouw) ingepakt. Deze steigerconstructie dient voor het verwijderen van de oude Chroom VI houdende conservering en het aanbrengen van de nieuwe conservering.

Lees meer

Meer weten over dit project?

Renovatie Prinses Beatrixbrug te Naarden