Bekijk alle artikelen

Open dag onderdoorgang A2/N2 Eindhoven

Kom jij een kijkje nemen onder de snelweg? Op zondagmiddag 1 oktober ben je van harte welkom bij de open dag van de nieuwe onderdoorgang onder de A2/N2 in Eindhoven Noordwest. Nog voor deze nieuwe tunnel officieel opengaat, heb je één keer de kans om erdoorheen te lopen, fietsen, steppen of skaten. Een uniek moment, want de onderdoorgang is uiteindelijk alleen bestemd voor (vracht)auto’s en ander gemotoriseerd vervoer.

Gemeente Eindhoven en Strukton hebben met een groot aantal partners sinds begin vorig jaar gewerkt aan de nieuwe onderdoorgang. We hebben de tunnel gebouwd voor betere doorstroming van het verkeer en de bereikbaarheid van de regio en bedrijventerreinen. De betonnen tunneldelen zijn vooraf gebouwd op werkterreinen naast de snelweg. Vorig jaar zomer hebben we die delen op hun plek gereden onder de A2/N2. Bij de open dag laten we je graag zien hoe we dat gedaan hebben en wat het eindresultaat is.

Meer informatie

Ben jij erbij op zondag 1 oktober tussen 12.00 en 16.00 uur? Bekijk hieronder de bezoekersinformatie over de locatie en het parkeren:

Je mag een eigen fiets, skelter, step, skates of loopfietsje meenemen voor een ritje door de onderdoorgang. Lekker wandelen kan natuurlijk ook. Hopelijk zien we je op 1 oktober! Het adres vind je achter de link.

Lees meer over de nieuwe onderdoorgang op de projectpagina