Bekijk alle artikelen

Podcast over groene mobiliteit - Ben jij slim bezig vandaag?

Vier jaren geleden was Tjark de Vries te gast in de Slim Leasen podcast over groene mobiliteit. Ons bedrijf is veranderd (geen Worksphere meer, focus op Europa en duurzame infra), maar wat is de podcast nog actueel! Ben jij slim bezig vandaag?

Uitstoot zakelijke mobiliteit met 28,5% gedaald

We leggen inmiddels vele kilometers af met e-bikes (duurzame daad #17 en #18), 12% van ons wagenpark is elektrisch (duurzame daad #1), Skype heeft plaatsgemaakt voor Teams, online vergaderen is niet meer weg te denken en we zijn een pilot gestart met elektrische bestelbussen (duurzame daad #46). De uitstoot van onze zakelijke mobiliteit is met 28,5 procent gedaald ten opzichte van 2016.

Kortom: We zijn een stuk verder in de transitie, maar zitten er nog steeds middenin. Er is een lange adem nodig, maar wij zijn goed op weg! Ben jij slim bezig vandaag?

Luister de podcast

Slim Leasen Podcast afl. 8 Groen mobiliteitsbeleid? Kwestie van lange adem. Met gastbedrijf Strukton van Arval Nederland (soundcloud.com)

Duurzaamheid

Strukton Civiel bouwt met partners aan veilige, comfortabele en duurzame infrastructuur waarop Nederland zich fluitend voortbeweegt.

Lees meer over duurzaamheid