Bekijk alle artikelen

Duurzaamheidsverslag 2020

Met trots presenteren wij het duurzaamheidsverslag over 2020 voor onze Nederlandse activiteiten. Een mooie opsomming van initiatieven, acties en projecten voor een betere wereld, samen met onze stakeholders.

Tijdens het maken van het verslag, beleefden wij heel bewust hoeveel wij eigenlijk samen met onze stakeholders doen om de wereld van morgen beter te maken. Alles wat we in het jaarverslag schrijven, wisten we natuurlijk al, maar om het zo allemaal bij elkaar te zien, is indrukwekkend. We zien ook goede mogelijkheden om het nog beter te doen. Om nog meer de krachten van de Struktonbedrijven en van stakeholders te bundelen. Alleen samen kunnen we bouwen aan de toekomst van morgen. 

Download hier het duurzaamheidsverslag 2020.

Samen bouwen aan een toekomstbestendig morgen

Met onze partners dragen wij bij aan veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid van spoorvervoer, weginfrastructuur en technische installaties en gebouwen.

Ontdek hoe wij duurzaam ondernemen